Hejdå

Eller ses  på en annan plats en annan tid.
min nya blogg tillsammans med min käre vän Lina klicka där-> Här asso mina länkar har jag råkat göra vita.... jag kommer fortsätta precis som nu fast tillsammans med lina så jag vill att alla mina läsare ska forsätta följa mig och lina:D

Vad tycker emma?

Detta kändes givande att ha en liten grej jag skriver: vad jag tycker om jordens levebröd.

Vi börjar med melodifestivalvinnaren Eric Saaaaade.

Jag tycker att det var fel att han vann Swingfly eller The Moniker skulle ha vunnit (jag har The Monikers autograf och han tyckte jag var rolig). Men Erik Saade är ju söt så han kommer det nog gå bra för honom dä nere i Tyskland! Han är väldigt lik min käre vän och kollega (ne nu ljög jag vi jobbar inte tillsammans) Max Hill.

Jag skulle skrivit mer men nu ska jag kolla på handboll hejdå
PS jag ska snart byta blogg till en på Devote med min käre vän Lina DS

Jag har ju massa 'dagar' att göra!

Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen. 
Dag 15 – Någonting jag ångrar. 
Dag 16 – Innehållet i min väska.

14

Den är typ 11 månader... men jag hittade ingen från mars förra året. Det är på en restaurang gata på gran canaria;)

15:
Det är inget specillt som jag ångrar. Lite små grejer somman har sagt typ men det är inget jag kommer på nu. Jo jag ångrar att jag inte köpte ett par skor jag såg på Uraban Outfitters i New york.

16:
Oj så intressant jag har min plånbok, lite skolgrejer och ett sittunderlägg.

det var de
hejdå

You better tell me the truth, would you trade me out for someone cool?

Tja jag ursäktar att jag inte skrev något i går men jag åkte in till stan direkt efter skolan med Lina, Amanda L, Malin och Hanna och sen hann jag bara snabbt hem innan jag skulle i väg igen. Jag åt på Pasta+ med familjen sen gick vi på en konsert.
Jag köpte ett par byxor från Weekday ett par ljusgråa högimidian byxor. Jag tycker dom var coola! De var på rea (sweet), 60kr!
Konserten vi var på var med Hellsongs. Jag var på Salem al fakir förra våren och detta var en liknande grej. De spelade med några från Göteborgs Symfonikerna. dom var faktiskt bra, jag hade inte hört dom innan i går och jag blev förvånad på hur bra dom var:)

facebook
Inna n idag spelade jag fotbolls DM. Första matchen vann vi på straffar mot Lindome, deras tränar dampade apmycket efter, kul. Sen mötte vi Angered United och dom var jätte bra!! Vi förlorade den matchen med 2-1 vilket var väldigt bra tycker jag;). Precis i sista minuten så är jag i en närkamp och knät vek sig så jag typ fall ihop i smärta. Det var lite effekt fullt... men jag kan inte sträcka på benet utan att det gör jätte ont. Bajs
NU ska jag till klara så ska vi ha melodifestival night
hejdåååååå

PS.

DS

buhu

Nu ska jag iväg och träna... Visst älskar man fotboll när det regnar och är pisskallt!?

DAG 13 mitt drömbröllop

Ja så långt har jag inte kommit på planeringen än men jag ska i alla fall vara fett snygg. Jag ska gifta mig med någon jag älskar eller tror jag kommer få snygga barn med. Men det spelar ingen roll skulle kunna ha ett mega bröllop med vit klänning och hela skiten men skulle lika gärna ha ett ''Las Vegas''bröllop bara det ärmed rätt människa.

Woho spännande tjejen! nej.

I've been here looking dynamite alone against the wall

Lyssnar på Neon Trees och dom äger!!
De bästa låtarna på deras skiva (habits) är


1983


Girls and Boys in School
Sen är det 8 andra låtar på skivan som är lika bra. Lalalalalala
Det är ju så att dom är inte bara typ bäst sångaren är ju dyng go!
aa nu kommer min dagar grej^

Daogar och daogar

Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig. 
Dag 11 – Någonting jag oroar mig för. 
Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.


Dag 10
Ja här kommer det

söt bild! tack

DAG 11
jag oroar mig över gymnasiet... Jag tror inte att jag kommer få några vänner, det kommer vara fett mycket plugg, jag kommer missa bussen på morgonen och jag kommer bli mobbad.... aa det är mina tankar om de kommande gymnasie åren.

Dag 12
ehm aa det är london som jag var i förra hösten, hösten 2009 tror jag

japp det var dom

Hej mina kära hamstrar!

Nu är det så att jag suger på att uppdatera denna blogg för tillfället men det är bara för min dator har vart på mitt rum och där är jag knappt om man bortser från när jag sover.
Men nu kollar jag på 5e My Life As Liz! Score! Det gör varje onsdag riktigt lycklig!
Jag ska göra om designen på bloggen snart den är jääätte ful!  aa ska bara komma på hur den ska se ut.
Idag har jag vart i skolan skulle åka till Allum sen till mcdonalds (oho reklami MLAL och mc donalds kom precis när jag skrev det creepy) men jag glömde mitt busskort osv så jag drog hem till mitt radhus och kollade på MLAL (my life as liz fall någon inte fattade) och omg det händer mycket detta avsnittet! Nuär det dock slut och jkaf sitter och kladdar lite, det blir en drömfångare (intressant, ne) lyssnar på She & Him-brand new shoes  mycket bra låt (den var bra i MLAL)
aa nu ska mina tre dagar grejer komma upp så aa förmodligen ser du detta efter men aa hejdå

Det blev inget bloggande idag sorry(ingen dator över huvud taget) men imogon lovar jag att det blir mycket uppdatering! Jag har lite att visa tex min fondvägg! Checka imorgon!!!!



Hej jag orkar inte sätta på datan den lagga innan så pallar inte men gör min dag grej imorgon:) c ya





Football

I helgen har jag spelat två fotbollsmatcher så jag är helt död i kroppen! Vi vann båda.
Matchen idag var jätte rolig det var typ två sär tanter med (vi mötte ett damlag+ jag är seriös med att dom var sär). Den ena skulle jag markera ett tag och det var jätte roligt! Hon var ganska bra och så men hon var hel skum! På ett inkast en gång så 'höll' jag henne och hade ena handen i ryggen på henne och då bara vänder hon sig om och knuffar mig med båda händerna och skriker 'släpp mig'! Det var hilarious! Nu snackar jag om en 35åring!!  haha kände bara att ni ville veta:)

Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.

Ehm, jag har väll inte direkt någon ''bästa vän'' utan jag har många väldigt bra vänner så därför blir det många bilder:)


martin so<3



tryck på domså blir de störrrrreee:)

Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade

Jag biter på naglarna fast har lyckats att nästan sluta så jag har ganska långa naglar:D
det är reklam paus i My Life as Liz!!! det börjar vi med på avsnitt fyra!! WHYYYY?? OMG WHY!! WHYYY??????????
Dom är as långa också!! Innan har ett avsnitt tagit ca 20-22 minuter och nu är det 29!!! Jag är sur! nu börjar det! nu har det slutat! i början gillae jag inte Louis men jag börjar falla långsammt men fortfarande:bryson<3
cant wait until onsdag då kommer nästa avsnitt ut :D:D
hejdå

My life as LIIIIIZZZ

det är det bästa pogramet typ ever och sitter och kollar på 4 avsnittet men det vill sig inte helt  AAAAAAAAAAHHHHHH god jul
Liz lee äger

Every night i tell my self i am the cosmos

(ta allt i norrländska)
Shenare shenare
sitter och kollar på en film med sylvester stalone i han e allt en cool grabb! just nu skjuter han nåhgra bad guys men blir själv skjuten i axeln aj aj! Min dag har vart okej hade Nationella prov i svenska muntligt! (fortfarande norrländska) Efter skolan gick vi hem te Olivia. Vikollade på The butterfly affact tror jag den hette det var med Ashton kutcher! Den var konstig men han är allt bra snygg!

Imorgon är det fotbollsmatch mot öjersjö tror ja! sen ska jag träffa klara olivia och lina på kvällen

hejdå

Dag 6 och 7

Dag 6 – Typ av killar jag faller för. 
Jag faller för snygga killar... (Va? Gör du!!!) Ehm men killar måste vara roliga, det är nog det viktigaste. Jag gillar inte något speciellt utseende typ. Stil måste snubben ha. Inte bara se tråkig ut, som alla andra...


Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon
spara typ 900 000 så jag kan flytta till antingen London eller New York när jag går ut gymnasiet. I alla fall flytta hemifrån en lägenhetkostar la typ så mycket.. har inte så stor koll ska kolla upp det nu fast internett vill inte...Men såg i tidningen för ett tag sen att det var någon lägenhet till salu för typ 875000 här i Partille. Tror dock det var en ganska stor lägenhet. det räcker med typ en etta eller tvåa för mer skulle jag aldrig orka städa!

men det är 100 000 till! Jag skulle nog dra med mina päron till Kina eller Japan. Eller dra en go roadtrip i usa (eller airtrip) åka till New York, San Fransisco, Los Angeles, Las Vegas, Orlando osv osv osv osv
och så sist skulle jag äta på Yummi Yummi och ta en go Bimbimbab!

tack och hej shoflej
(denna får hamna på emma filosoferar tyckte det passade bättre)


Hej där din indiankvinna

Väntar på att mamma och matilda ska komma hem för då är det taco time! det var super länge sen jag åt tacos! Kommer i håg i handollen som jag gicki närjag var yngre så hade vi träning på fredagar mellan 7 och 8 och sen efter träningen så åt nästan alla tacos varje vecka! förutom jag då....
ha det (internet dampar fortfarande vet inte vad det är hulululu)

Internet funkar igen men pallar itte dra igång datorn men ipoden är alltid på och används flitigt så här kommer ett litet inlägg;) cant wait tills blogg.se appen kommer ut;) hope it funkar för 3an inte bara 4 jag fattar inte hur man fixar det;h



I got this habits that i can not break.

Hej internet funkar ibland nu så jag testar igen;)
Nu säger jag till JOHNOSSI: ni får tyvär sätta er på avbytarbänken för ni har blivit ner puttade av Neon Trees som mitt favorit band! Jag är ledsen, men tvåa är inte heller dåligt! Men jag har lyssnatpå de tre låtar jag lyckades ladda ner igår av Neon Trees på replay hela dagen.... förutom lite 'Jag kommer' med Veroncia Maggio:D '
Jag rekomenderar STARKT att ni ska lyssna på Neon Trees! Ni har förmodligen hört Animal men ni bör lyssna på hela skivan den finns på spotify den heter Habits! hejdåå

Tja

Hej Käre läsare
jag kunde inte blogga i går för mitt internet dampade (och gör det fortfarande hoppas detta lyckas komma upp vilket det har gjort fall du läser det men jag är inte säker nu)

efteresom jag inte skrev någon i går så kommer nu
Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar. 
Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.

4¤ Mina mål/drömmar/önskningar
Ja, det är väll väldigt spritt. Just nu är det att få sommarjobb och sen få börja på antingen Hulebäck eller Polhem annars Hej hej Porthälla!! I natt drömde jag om Brolle (han wb Elvis svensken) det var lite underhållande. Jag och Lina träffade honom hos skolsystern sen följde vi med honom till New York på turné och så shoppade vi! Sista /:et var önskningar och jag fyller år om en och e halv månad typ och jag önskar mig en ny mobil (min ärsönder så jag har min systers förrförra mobil) och en longboard typ...

Emma tror du verkligen dom menade så... menade dom inte lite framtidspalner!? Det gjorde dom säkert men jag ville berätta om min Brolle dröm...

5¤ Någonting jag vill ha mer än något annat just nu
Ett internet som funkar och en stek het longboard! får börja leta!!

HEJDÅÅÅ

RSS 2.0