Hej jag är bra på att uppdatera

aa jaghar inte haft tid har så mycket plugg just nu! denna veckan har vi so redovisning, fysik redovisning, franska förhör, matteläxa kemiläxa och musikprov(Y) as go och så harvijätte mycket till nästa vecka också! vi ska ha gjort en film, skrivit en text om en sport (min grupp har basket), och sen har vi svenska nationellaproven... ska bli så jävla skönt med sportlov och new york vecka7!!!
ehm i helgen har jag träffat märta igen det var JÄTTE längesen vi sågs senast! Träffade henne i lördags med olivia och klara i stan. vi åkte och träffade johan och jens som var två trevliga grabbar från våran kk utblidning som var och hälsade på i göteborg med sin konfirmation. dom kommer som de flesta andra där från halmstad. sen åkte jag och olivia hem till klara med klara ofc och amanda joinade. vi sjöng singstar typ hela natten (stackars klaras föräldrar) och hade en go konversation med carl(också från kk-utbildningen).
sen på söndagen åkte jag till farmor för min farbror och faster skulle komma till henne och vi träffas typ aldrig för de är och reser väldigt mycket. och jagfick med mig en cool skrivmaskin hem som totalmatchar mitt rum! as bra! jag tycker skrivmaskiner är väldigt coola! kommer nog komma upp mycket bilder på den i framtiden;)
hejdå

STan

nu ska jag till stan med klara och olli och träffa MÄÄRTA<3
hejdå

KO

Kollar på ett roligt reseprogrammed en sur britt och hans kompisar har fått honom att åka runt världen nu är han i indien. det sjukaste var en snubbe som snurrade sin snorre runt en pine och typ spände fast den med hjälp av pinnen bakom benen.. sick asso!! juste som ni märker så har jag inte gått och lagt mig så godnatt igen.

Ps Bryson Gilreath är snygg! ds

Its here babyOHOHOHO awesome!
Fast jag blir så jävla irriterad när det inte vill gå för mig. haha
God Natt:)

GAMEBOY

Jag är jättesugen på att spela på mittgamla gameboymendet ligger i bilen och jag orkar inte gå dit men min mamma ska hämta det när hon är och hämtar min syster som tränar... WOHO!

Jag har ett sånt som det tredje same color same model.
och det blir antingen Monsters Ink eller Djungelboken...
Om det är någon som har gamla gameboy spel liggande hemma så får ni gärna kommentera eller maila fall du säljer de. Min mail är  Emma.olsson95@live.se
n1t3

Roscoe

tja sitter och väntar på My life as Liz! detmå vara det typ fjärde bästa tv programet 1a är Criminal minds 2a är CSI Las Vegas 3a är CSI New York(Som  btw jag ska till om två veckor och 2 dagar) Lyssnar/kollar på Neon Trees- Animal bra måste jag säga. EN grej bara (nu har My Life As Liz börjat) Jag kollade på sista avsnittet i går så nu börjar det om men det är så bra så jag bryr mig inte.

Okej det var detta jag spenderade min eftermiddag på igår.


v  v  v  v  v  v  v  v  v  v  v  v  v  v  v  v  v  v  v  v  v  v  v  v  v  v  v
Här är min profilbild på face

RAAWWERR

Tänk om alla dagar vore lördag

HEJ efter jag kom hem från skolan idag så kände jag för att sy så jag sydde om en tunika typ som jag typ aldrig har använt. Det blev bra jag lägger upp bilder i morgon.
Just nu kollar jag GLEE love! Kill asiaten!!! OMG vad snygg han är!
hejdå

We aint never gonna be just friends.


Bilder från Hoffmaestro och Pink i sommras:) I sommar ska jaggå på massa konserter har jag bestämt!


Litet till lägg här i livets gång: Yours For The Taking'- The Disciplines= as bra.

Why am I so afraid to lose you when you're not even mine?

Tja idag har det vart skola sen hade vi fysträning med fotbollen.
Sitter och kollar på handbollen.Fyfan sverige! Men han långhåriga i svenska landslaget är väldigtsnygg.

Olala

tja. sitter och kollar på en fransk film.
Det var kul idagpå LM lite pinsamt att baravara där typ men mest bara kul.
snart ska jag äta.
Fixar en bild om hur jagunefär hade tänkt att min väst jag håller på med i slöjden ska se ut.

Ungefär så här ska den se ut: en grön/brun militär väst i camouflage tyg.
Jag var på weekday idag efter vi var klara på LM och hittade en t shirt denär as snygg. Som jag.
Hejdå

Oh yes i know you have missed me

Tja alla coola männiksor! Nu tänker ni varför säger hon inte hej till mig men det hade jag tänkt att göra nu. Hej alla Töntar!
nu är jag hemma från kk utbildningen eller det har jag vart i typ 7timmar men aja. Det var super kul!! Så tack om det är någon som var med på den lilla resan som har kollat in här. Jag orkar inte berätta något för då kommer jag bara glömma skriva något annat med det var kul.
Efter jag kom hem så var det fotbolls träning Jojo test... WOHO! (det är som bip testet fast utformat för fotbollsspelare.) Det gick bra om man jämfört med hur det brukar gå. Så det kändes bra.

Imorgon ska jag på förmiddagen till LM Engström med Hanna och Ellen för vi ska besöka en gymnasieskola och jag hade tänkt att åka till polhem först men isf hade jag fått åka själv och det ville jag inte så jag följde med till LM. Vi ska ta bussen halv 8 wiiho..... aja godnatt.

AH MY GAAD jag älskar facebook.

Jag sitter här chillar kollar på handboll och är inne på face så bara ploppar de mest awesome gilla sidorna upp: "Dude, she just called you gay." "OH HELL NO, HOLD MY JUSTIN BIEBER ALBUM",
"Dude, she called you Asian." "OH HELL NO, HOLD MY RICE.",
''
DUDE!! she called you swedish!.. OH HELL NO! .. wait...? Swedes are awesome'',
"DUDE HE JUST CALLED YOU BRUNO MARS!" "Oh hell no! hold my grenade!!'',
''
DUDE HE CALLED YOU BRITISH! 'oh bloody hell, holdd my tea darling!''
''DUDE! She just called you Sexy! OH HELL NO! ! HOLD MY-- Wait.. What? Here, Hold my shirt... Why hello there..''
"Dude he called you japanese" "OH HELL NO, hold my camera.."
"Dude, she just called you fat..." .............."HELL NO!!! hold my....hahahhaa, just kidding, i ain't gonna give you my hamburger."
''Dude, she called you Emma Olsson. OH HELL YES HOLD MY COMPUTER I NEED TO DANCE!''
Jag må vara efterbliven som inte har märkt dessa förens nu men omg dom är ju klockrena! den sista kom jag på själv... den var bäst!
Aja nu undrar alla hur min dag har vart... den har vart as mysig! Hade fotbollsfys innan och min älskade mamma hade alla bilnycklar såjag fick springa till fysträningen wiiihoo fast det var ganska skönt..  sprang så där 2km till men det e chill!
Imorgon bär det av till nissaström igen skriver kanske ett litet inlägg innan jag drar fast sen blire inget förens jag kommit hem för jag fattar inte det med smsbloggning..... aja ha en awesome kväll, helg, liv, död, Hejdå

school

nu sitter jag i skolan med hanna och malin och eyeballar amanda och mathilda

godjul

That kinda just suck all the joy out.

Hallo ikväll är det The Pacific! Wiho! Inte bara det att serien är jätte bra, alla killar är jättesnygga också! Fast jag blev lite besviken när jag märkte att en av de snyggaste som jag trodde var ca 20 år var 32..  whuut;)
aja nu blir det glee:) okej internet dampar så jag fortsätter att skriva tills det vill sig;)
Asiaten i glee är ju as sexig! har inte tänkt på det innan men när han dansade med bar överkropp! det är något av det sexigaste en killekan göra. inte dansai bar överkropp utan bara dansa. fast med bar överkropp är ju inte fel heller eller så.

When you die you're dead

Tjo breh
Sitter som vanligt och lyssnar på Johnossi.
Idag har jag vart i skolan vi hade syslöjd. Jag rå diggar syslöjd! Det är seriöst mitt favorit ämne! Jag skulle verkligen villa jobba med att typ sy kläder när jag blir äldre! Kläddesigner hade var det coolaste yrket ever men jag är inte så kreativ.. haha får sy någon annans design...
Efter skolan så åkte jag till Allum med Amanda och Klara för Amanda skulle köpa hårfärg och en foundation. men amanda glömde sin bankkod. Så det var inte så lyckat.. Men hon lånade pengar av mig så hon kunde köpa en foundation och med den fick hon ett rött läppstift som jag fick!(Y)Jag vet jag är söt! haha bara kände för att att en superglad bild!
läppstiftet och min nya skjorta^
Ha en underbar dag nu ska jag äta köttfärssås och makaroner
Sen är det CSI OH YEAH!!

I'm sick of these words and all the consequences

Tjenare sitter och lyssnar på musik och chillar.
Idag har jag vart och kollat på min syster som spelat handbollsmatch. Hon var jätte duktig! höhö
Snart är det träning! As pepp! Som ni ser!


Jo jag är cool! det är btw shortan jag köpte igår:) aja ha en mysig dag
juste jag räknade mina shortor och kom fram till att jag har 7 stycken:) Fyra rutiga, en randig, en vit och en 'jeans'.

How many times do they have to tell you
that it's perfectly fine for you to dance around
naked when you're all by yourselfjesse is a friend

Tja jag har inte vart vid datorn de senaste dagarna. Idag var jag på polhems öppet hus! Love it! synd bara attman inte är smart så nu ska jag plugga arslet av mig för att komma in där! starting now!
Efter det gick jag på stan ett tag med mina föräldrar ochdom darlingarna köpte den finaste rutiga sjorta jag har sett! (Hanna dina är jättefina allihopa också men du får se den på måndag den är jääättefin!!!) Den köptes på free spirit långt upp på kungsgatan men det är Peak Performence! kommer någon bild på den någon gång!
Sen träffade jagklara och amanda och vi kollade på våra fina vänner som spelade fotboll i lindome mycket intressant!

Även om jag lämnar dig nu för andra gator och torg . Är jag aldrig långt bort ifrån dig, Göteborg

Tjenare!
Idag har jag vart i skolan. Mycket trevligt. just nusitter jag och övar på sveriges karta och lyssnar på Johnossi.
Jag måste påpeka att Timo Räisänens Vi ger kraft åt Göteborg (Aldrig långt bort) är ganska go


Hoppas ni mår bra:)

there's a lot of things to do before you die

Hej jag sitter och lyssnar på musik. Johnossi som vanligt.. hehe
Jag kommer inte på så mycket att skriva så jag gör en liten
5 saker ni inte visste om mig:
1 Jag sover helst utan kudde

2 Ett av mina favorit ''snacks'' är rispuffar


3 Jag tycker det är jätte äckligt med rått kött, förutom på sushi! Jag menar inte bara att äta utan att ta på till ochmed kolla på rått kött;)

4 Jag vill ska flytta till London efter jag har gått ur gymnasiet

5 Min favorit mat är Lasagne

Jag skulle kunna äta mig fet på det:)

CSI<3

CSI är detbästa i världen och nu kallar dom mig så ska gå till tv och må bra heejdå:)

tick tick boom

Woho fotbolls träning om en timma!!! Yes!

We ♥ it

Inne på Weheartit och kollar på bilder. Den sidan är riktigt cool! Hittar bilder på nästan allt man vill där.

Denna var riktigt fin.

= jag tänker på dig hela tiden

Peace!

coola bilder

hans tunga kanske e lite egen men bilden e cool  ändå

hej alla små kramare

jo idag har jag vart i kode.. 'sa hon kode?' ja det gjorde jag..  det var mycketr trevligt vi var hemma hos mycket trevliga Måns Åvall. Vi kollade på sammys äventyr och åt flingor.
På vägen dit var det typ en psykopat somlånde min mobil det var ganska underhållande. Först verkade hon helt normal tills hon började skrika på snubben i telefonen och började prata om sina ångest attacker. Sen fick hon damp och hade något emot bögar och 'ba a ni gay innan??' och det hade vi för måns pappa heter gay (utalas gaj) och så hade vi pratat om att vi skulle säga fel om vi träffade honom och sen sa hon 'att hennes pojkvän var bög eller så var det något annat fel på honom' ja ba whats going on?? aja hon hade söt hund...
men nu kanske ni undrar vad som hände på inlägget innan och det ska jag säga till dig jag kände för att skriva ett hylnings inlägg till hanna som är en trogen läsare och också en nära vän... om du känner dig förnedrad så kan jag skriva ett till dig med fast det kommer förmodligen inte bli lika fint som det till hanna men jag kan försöka
hejdå!

Hanna Järgenstedt

Hanna är en av mina närmsta vänner. Hon är en väldigt trevlig ung kvinna men lite lätt efterbliven (på ett positivt sätt). Hon söker nu en man att dela sitt liv med. En hängiven kille med fina fötter. Nä nu skojade jag.. Eller?
Hanna gillar fotografering ,och är väldigt duktig på detta, en annan pasion i livet är fiskar. Så hon söker en man som kan fiska och gärna ställer upp på en bild. Hon gillar även Håkan Hellström och The Beatles så om någon gillar denna musik så är det bara att slå en pling. Hon är en mycket intellektuel kvinna och kommer att söka in på LM Engström till hösten där hon kommer att gå med massa andra underbara kristna människor. Fast ingen så under bar som Hanna. Flickan jag talar om har ett extremt bra sinne för kläder så om du vill matcha henne så är det bara att börja fundera på dagens outfit
Aja hon är en underbar vän som läser min blogg och därför vil jag hylla henne med detta inlägg:)
Här kommer lite bilder!

väldigt söt flicka må jag säga!
Ha det bra och hälsa sven!
ps hanna kan ni hitta om ni trycker där> Här alltså

And its sad, so sad

Tjabba För det första^ny header:)

Jag sitter och lyssnar på Johnossi. Jag måsta säga att det är ett av mina favorit band just nu!

Måste påpeka att Family Values, Send more money och Break into school(late at night) är vääääääääääldigt bra! Men varje gång jag sätter på en Johnossi låt så ba 'gud vad bra den här var' asso seriöst alla låtar är super bra!!


Juste när jag var hos mormor och morfar träffade jag mitt  söta kusinbarn för första gången:)

Så himmla söt är han:)
Nu ska jag käka lunch ha det underbart!

Björn, Björn Ranelid!

Här sitter man och väntar på att underbara Björn Ranelid ska dansa i Let's Dance.

Snart får jag se min idol!

Var tvungen att läga en liten röst
Jag ska seriöst bli lika cool som denna man när jag blir gammal!
ha det bra

Like we really want to hurt someone

I'm back i partille. Just nu sitter jag och stickar och kollar på handboll. Jag kollar också Michèle K's blogg. Det är en tjej från Schweiz som bloggar om mode och sånt. Här är en länk

Humelihumel (lite mummel för er som undrar)
Jag tänkte så här... Väldigt många gör sånna ''Hur mitt 2010 har vart'' och eftersom jag tänker på framtiden så kommer jag göra en ''Hur kommer mitt 2011 vara''
Resor:
New York det är säkert. Sen blir det kanske Turkiet eller liknande med fotbollen någon gång iår och nästa vinter ska vi se fall vi får trycka in våra arslen i mina kusiners hus i Sydafrika men jag vet inte... Och så har jag bestämt attjag ska till London när vet jag inte men dit ska jag;)
Skolan:
Jag ska försöka höja mig i några ämnen kanske syslöjd får försöka på matte och så ska jaginte sänka mig i so. Vad jag tänker nu vill jag gå på Hulebäck natur tvär, men det finns fortfarande ett gäng öppna hus att gå på.
Införskaffning:
Jag ska köpa en longboard. Ska kolla på en när jag är i New York Lite coolt fall någon frågar 'var har du köpt din longboard?' Jo den köpte jag i New York' och så ska jag köpa en långklänning har jag bestämt och en vinröd jeansjacka om det finns någonstans.. annars får jag väll sy en själv;)
Annat:
Jag ska lära mig spela gitarr, ska försöka börja i handboll igen med klara men får se hur det blir med det ochså ska jag till underbara Nissaström igen. Oho! Jag ska också fixa en fondvägg på mitt rum!
Så får vi se vad som händer annars..
Ni får ha det bra nu ska jag äta pizza, mums;) jo juste jag har ätit pizza i år innan men det var väldigt lite så tänkte inte på det. HEJDÅÅ


Bonjour mademoiselle

Just nu sitter jag i en säng hos mormor och morfar i karlskrona. Awesome.
 Idag kommer underbara olivia hem från New York! Awesome! Så hon får jag träffa så snart jag kommer hem härifrån! Själv åker jag då dit om en månad och sex dagar! Jag har vart där engång innan och den staden är underbar! Det är min andra favorit stad på förstaplats måste jag sätta London! Den staden är wicked!
Jag är sådär jättesugen på pizza, en Margarita med vitlöksås! Åh så gott det hade vart nu! jag har inte ätit pizza i år än!:S
Jaja jag lyssnar på musik och stickar nu. På ipoden går Nothing med the script... love! Jag stickar ett mobilfodral vet inte varför...
ha en bra dag jag skriver senare eller när jag kommer hem typ!


we wont bite

Tja jag sitter och lyssnar på musik... awesome!
Nu ska jag snart åka och lämna tillbaks the proposal som jag har kollat på nu på morgonen. Min syster och hennes kompis hyrde den igår. Den e ganska rolig måste jag säga... sen ska jag in till stan och träffa Amanda och Klara ha det bra!

call on me, call on me

just nu sittter jag och kollar på scrubs med söta klara och amanda! och sitter och skriver på MIN dator! aha mitt virus är bort bort borta fast datorn är as seg men men...  idaghar jag hämtat mina glasögon!

snygga? ja! ser nästan likadana ut som mina förra? aa!

omg omg OMG

hehe
jag håller på att rensa lite grupper jag e med i på face för jag är tydligen med i för många och det finns ju de mest klockrena grupperna på facebook jag sitter här och skrattar i min ensamhet!
här är några underbara
Gå med här om du vill att polisen skriker PIKACHUU innan dom elchockar dig!
Fuck The War In Iraq, We Have To Catch Voldemort
Alla vi som har tacklat en kines
och alla :pPpPppPP grupper! Det är kärlek!

hmm..

hade det inte vart coolt att klippa håret kort? bara en tanke som har legat i min ''hjärna'' ett tag.. Men om jag hade klippt av allt hår så hade jag ångrat mig så hårt efteråt, jag hade inte passat i det och det hade tagit förjävla lång tid att få det långt igen fall jag skulle villa det... Men det hade vart coolt!
Jag skulle villa ha det typ så här isf

antingen vill jag ha det kort eller långt typ jätte lång minst till naveln...  så det e ganska så antingen eller... eller så bryr jag mig inte. aja en till grej bara: hade det inte var super roligt fall jag färgade mitt hår vittblondt?
nu har ni(jag) något att fundera över god natt
Om det e någon som tycker något så lägg en kommentar!


because nothing here inspires me

Tja just nu lyssnar jag på Jack Wills unsigned The Best Of British platta.. Här kan man snacka bra musik!
Just nu lyssnar jag på Sleepless med Monte Carlo

på Skivan finns det
Jonny deacon: 'All the way'
I only date models: 'One day (i will light up the sky)'
The brent flood: 'Kiss the dirt' och 'Pleasure seeker'
Lights and Sounds: 'We were here' och 'Feel alive'
Andy Knox: 'The city sleeps
Josh Thorner: 'She's gone
Francesqa: 'Move your hands'

När jag kollade runt på Jack Wills hemsida så hittade jag en fin klänning också höhö den vill jag ha.

aja ha en bra dag


nyår! öeh..

´Det var en klockren kväll må jag säga!
Men jag gillar inte fyrverkerier eller jo fast inte på nära håll. Jag hade en liten upplevelse för några år sedan... oj det lät ju värsta seriöst men jag kan berätta om ni vill, men jag berättar om ni inte vill heller, om min lilla fyrverkeri upplevelse...
Det var så här i en liten förort till den svenska staden Göteborg för ett par år sedan. Det var mycket kallt och snö utomus. Det närmade sig tolvslaget och barnen var förväntansfulla för hur fyrverkerierna skulle vara. De gick ut och föräldrarna började förbereda för tolvsalget då allt skulle smälla. Klockan blev tolv och de tände på några av fyrverkerierna men något gick fel för en av dom flög inte upp i luftenutan exploderade på marken det flög brinnande papper åt alla håll och en flög in i luvan på en av de små flickorna som stod och kollade(jag) flickan brände sig i tinningen! Så nu har hon ett ärr där och gillar fortfarande inte fyrverkerier på nära håll hon tycker de är mycket finare långt bort! Visst borde jag bli författare...
Aa gårdagens kväll och dagens morgon spenderade jag hos familjen Larssons slott..  Kvällen började vid 6 med matlagning och slutade vid halv 8 med IceAge2.
här är lite bilder från gårdagen.. webcambilder/mobilbilder awesome!!$

väldigt sleta cheyer!

jag e wb kalle/max och jag blir väldigt bra på bild:)

sleta pöjkar!

aa gott nytt år nu allesammans!


RSS 2.0