tjohowalldo

nu försöker mina kompisar hitta en restaurang som vi kan käka på men det lutar mot donken men lina vill sprängas i bitar på jensen! idag lämnade jag in min mobilephone på lagning(Y) och vi ska se på the social network klockan 23.20-1.20 hej jag kommer somna! fin inlägg jag vet pussgurka

papier maché

idag har jag vart med Malin Hanna Amanda L och Julia vi gjorde papier mache
här kommer bilder:


och ja vi lyssnade på thebeatles hela tiden (vilketvar typ från 2 till 6)och det var utklädning idag så här får ni en bild  på emma som langar posen lika seriös som alltid! ha det

The pain gets too strong without you I'm too weakSimning

Halloj halloj gubbaroch gummor ute i radhusen!
Idag har vi simmat med skolan. Det var så jävla jobbigt!! Men vem fick MVG? Inte jag... för jag fick MVG+ (enligt emma jood så frågan är fall det stämmer men hon sa att hon såg det på käre sörens papper). Efter det så bastade vi i typ en timma. Hel najs! sen gick vi på stan ett tag och jag hittade en longboard som såg ut som en som malin hade tittat på på hollywood. Det är typ sushi på den den är helt cool!
Så här ser jag ut nu:

skojja bara kompis så här ser jag ut:

typ
aja ha en bra dag

Bryt inte ihop nu du är bara en av många människor jag drömt om.

uhdausg
Ja så här såg mitt hår ut idag!
Jag och Hanna och Lina bestämde att färga (sprayfärga) håret tills idag... och när jag kommer till skolan har dom det? Nä! Men herr Hanna och käre Amanda Lundin tog sin spray och sprayade håret topparna lila. Det var coolt! Och HÄR har ni en länk till deras blogg som också drivs av mrs Malin Kylander, en är ett måste att kolla in! Men snyggt matchande till dessa röda toppar hade jag ett par lila byxor för det var en grej på facebook att om man tyckte det var okej att vara gay, vilket jag verkligen tycker, så skulle man ha något lila och bam där kom mina byxor in i bilden. Med min matchning tänkte jag så här: byxor rimmar på yxor och om man slår någon med en yxa så kommer blod som är rött och därför blev topparna röda.
Lyckan har kommit hit idag för nu är Martin So mitt barn (på facebook jag har inte fött ett barn så misstolka ej detta).
Och så har vi ju detta med rubriken... bryt inte ihop nu du är bara en av många människor jag drömt om. och det stämmer för jag drömmer ganska mycket hela tiden.
Om ni undrar så har jag master träningsvärken för det var typ en målvaktsfys med alla målvakter i Sävedalens IF och då tyckte mina tränare woho dit anmäler vi Emma som verkligen inte vill vara målvakt men eftersom hon är totally awesome så får hon vara med ändå. Men det jag ville sägavar att jag tänkte att det kanske skulle vara lite äldre människor där från killarnas sida, för jag var den enda från junior laget som var med för Lisa har brutit tummen och Irma var tvungen att plugga, men nej jag var äldst dom som var äldst förutom mig var 13 år woho och dom höll sig med varandra. Så alla övningar gjorde jag med en 12åring woho! men jag ska simma imorgon och jag har träningsvärk från topp till tå;)
hejdå

tjena

Jag heter emma och efter ett uppehåll så jag kände att jag ville visa upp hur häftig jag är, så BAAM här har ni en blogg! Varsegod

kurt-einar
här har ni ett förslag på min totala awesomness!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0